Berocca®

Boost


Berocca Boost on kliinisesti tutkittu yhdistelmä vitamiineja ja kivennäisaineita sekä luonnon guaranaa, joka antaa piristyspotkun keholle ja mielelle.

TIETOJA

Poreilevan virkistävä

Hyvänmakuinen

Auttaa vähentämään väsymyksen tunnetta

Sisältää guaranaa

Sokeriton

Pakkauskoot: 15 ja 30 poretablettia

Berocca Boost

Berocca® Boost on kliinisesti testattu ravintolisä, joka sisältää C-vitamiinia, kaikkia kahdeksaa B-ryhmän vitamiinia sekä kivennäis- ja hivenaineista magnesiumia ja sinkkiä.

 

Berocca® Boost sisältää myös kofeiinipitoista, luontaista guaranaa, jonka piristävä vaikutus alkaa nopeasti. Olet pirteämpi – ja hetkessä valmis tarttumaan kaikkeen, mitä eteen tulee.

 

Miksi Berocca Boost?

 

Kun väsyttää, mutta harrastukset odottavat tai pitäisi lukea tenttiin…

 

Kun voimat ovat vähissä ja väsymys ottaa vallan, on lisäboostin paikka. Energiaa poreileva Berocca Boost on enemmän kuin energiajuoma. Se sisältää mm. B2-, B3-, B5-, B6-, B12- ja C-vitamiinia sekä magnesiumia, jotka aut­tavat vähentämään väsymyksen tunnetta. Berocca Boost sisältää myös kofeiinipitoista, luonnon guaranaa, jolla on piristävä vaikutus.

 

Guarana – luonnon oma raaka-aine

 

Guarana (Paullinia cupana) on Amazonin sademetsissä kasvava pensas, jota on käytetty luontaistuotteena vuosisatojen ajan. Kasvin siemenistä saatava guarana sisältää runsaasti kofeiinia sekä muita ainesosia, jotka yhdessä piristävät nopeasti ja parantavat tutkitusti kognitiivisia kykyjä. Yhteisvaikutuksen ansiosta guarana on lisäksi usein pelkkää kofeiinia paremmin siedetty.

 

YKSI PORETABLETTI SISÄLTÄÄ
C-vitamiini (askorbiinihappo) 60 mg
B1-vitamiini (tiamiinihydrokloridi) 1,4 mg
B2-vitamiini (riboflaviini) 1,6 mg
B3-vitamiini (nikotiiniamidi*) 18 mg
B5-vitamiini (pantoteenihappo) 6 mg
B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi) 2 mg
B7-vitamiini (biotiini) 150 μg
B9-vitamiini (foolihappo) 200 μg
B12-vitamiini (syanokobalamiini) 1 μg
Magnesium 100 mg
Sinkki 9,5 mg
Guarana uute (sisältää kofeiinia) 40 mg